ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Topcoat

Venalisa -  Λύση ολίσθησης -  75 ml   Μεγέθυνση της εικόνας

Venalisa - Λύση ολίσθησης - 75 ml

2.13 €  (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ)

Το Venalisa Slip Solution είναι απαραίτητο για κατασκευή μανικιούρ.
Είναι μια ειδική λύση που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και μοντελοποίηση της γέλης κατασκευής.
Μουλιάστε το πινέλο / πινέλο εφαρμογής σε Venalisa Slip Solution και στη συνέχεια διαμορφώστε το πήκτωμα στο επιθυμητό σχήμα.

Μάρκα: Venalisa
Ποσότητα: 75ml


———

Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% ΑΡΧΙΚΑ και προέρχονται απευθείας από τους επίσημους κατασκευαστές.

Οι παραγγελίες Topcoat συνοδεύονται από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ που πιστοποιούν την ποιότητα των προϊόντων.(5/5 αστέρια)
Έχω παραγγείλει αρκετά προϊόντα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Τα βερνίκια νυχιών Venalisa είναι συγκλονιστικά! Τα χρώματα ταιριάζουν και είναι χρωματισμένα. Όσο για την παράδοση, όλα τέλεια, τα προϊόντα σωστά συσκευασμένα. Σίγουρα θα επιστρέψω με άλλες παραγγελίες!
Κριστίνα Β. – 26.07.2022
(5/5 αστέρια)
Λατρεύω τα προϊόντα Venalisa! Η παραγγελία έφτασε πολύ γρήγορα και είμαι ικανοποιημένος με τα προϊόντα. Τα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών της Venalisa είναι πολύ χρωματισμένα και ανθεκτικά. Σίγουρα θα επιστρέψω με νέα παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ!
Monica Claudia C. – 18.07.2022
(5/5 αστέρια)
Συνιστώ με σιγουριά! Είναι προϊόντα καλής ποιότητας! Παρήγγειλα τα περισσότερα προϊόντα από τη Venalisa και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά. Τώρα θα κάνω μια παραγγελία για άλλα προϊόντα, αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα το Topcoat!
Λαβίνια Σ. – 21.06.2022
(5/5 αστέρια)
Σίγουρα θα επιστρέψω. Εξαιρετικά προϊόντα και γρήγορη παράδοση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τα χρώματα είναι πολύ χρωματισμένα και το τζελ σχηματίζεται πολύ εύκολα.
Αλεξάνδρα Σ. – 19.05.2022
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παραγγελία, τα προϊόντα, τα έγγραφα, πρώτα από όλα. Το πιο ακριβές! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα χρώματα της Venalisa είναι χρωματισμένα και πολύ όμορφα. Τους λατρεύω!
Λορεντάνα Μαρινέλα Β. – 05.04.2022
Δείτε περισσότερες κριτικές  
(5/5 αστέρια)
Γρήγορη παράδοση, ευχαριστημένοι με τα προϊόντα! Το προτείνω ως σχέση ποιότητας-τιμής! Σίγουρα θα επιστρέψω με άλλες παραγγελίες και θα το συστήσω σε φίλους.
Γεωργιάνα Γ. – 10.08.2022
(5/5 αστέρια)
Πολύ ικανοποιημένοι! Ποιοτικά προϊόντα! Σίγουρα θα παραγγείλω ξανά. Η λήψη της παραγγελίας ήταν πολύ γρήγορη, όπως και η αποστολή. Πολύ χρωματιστά χρώματα!
Στεφανικα Β. – 04.08.2022
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα προϊόντα που αγόρασα. Η παραγγελία ήρθε σε σύντομο χρονικό διάστημα, και η εμπειρία ήταν ευχάριστη τόσο στην προβολή του ιστότοπου όσο και ως προς την παράδοση!
Μαρία Γεωργιάνα Γ. – 28.07.2022
(5/5 αστέρια)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά τα προϊόντα. Είναι υπέροχα, τα βερνίκια νυχιών είναι χρωματισμένα, τα πινέλα είναι υπέροχα και τα ημιμόνιμα μαντηλάκια αφαίρεσης βερνικιού νυχιών ήταν πολύ καλά.
Στεφανία Σ. – 23.07.2022
(5/5 αστέρια)
Τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, υψηλής χρωστικής. Η παράδοση ήταν γρήγορη και θα παραγγείλω ξανά στο μέλλον. έμεινα ικανοποιημένος!
Αιμιλία Ν. – 16.07.2022
Δείτε περισσότερες κριτικές