ΑΔΕΣΜΟΛΟΓΗΤΑ – Οι παραγγελίες είναι αφορολόγητες και θα παραδοθούν απευθείας στην πόρτα σας!
Topcoat

Hμιμόνιμα βερνίκια

Τα προϊόντα μας προορίζονται για επαγγελματίες. Θα βρείτε απολαυστικά παστέλ και ζωηρά χρώματα που διατηρούν τη σκιά τους και διαρκούν στα νύχια για εβδομάδες. Οι μάρκες που διανέμουμε είναι διεθνώς αναγνωρισμένες για την ανθεκτικότητα του τζελ, τα χρώματα που δεν αφήνουν σημάδια, το τέλεια διαμορφωμένο πινέλο και το χρώμα στο καπάκι/μπουκάλι που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα της τελικής απόχρωσης.

Προετοιμασία Νυχιών

Απαραίτητο για ημι-μόνιμο μανικιούρ! Το Base Coat αυξάνει την πρόσφυση των δομικών βάσεων ή gel, και όταν εφαρμόζεται σε ένα σωστά προετοιμασμένο νύχι, παρέχει τέλεια πρόσφυση και ανθεκτική εργασία. Το Top Coat αφιερωμένο στο ημι-μόνιμο βερνίκι νυχιών, το τζελ και το ακρυλικό προσφέρει αντοχή μακράς διαρκείας και λάμψη που δεν εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Προστατεύει τα χρώματα από το κιτρίνισμα και δεν αποχρωματίζει τα χρώματα (το μαύρο μετά την επίστρωση δεν γίνεται μπλε ναυτικό).

Κατασκευαστικά Ζελέ

Μονοφασικά πηκτώματα κατασκευής, τα οποία δεν απαιτούν βάση, αναπτύχθηκαν για να εξασφαλίσουν τον υψηλότερο βαθμό άνεσης για τον τεχνικό. Η ποσότητα σκόνης κατά τη διάρκεια της αρχειοθέτησης είναι ελάχιστη και τα σωματίδια σκόνης δεν ανεβαίνουν στον αέρα. Τα τζελ διαφέρουν ως προς την πυκνότητα, το χρώμα και την ευελιξία. Μετά τη σκλήρυνση, η κατασκευή μπορεί να αναδιαμορφωθεί χρησιμοποιώντας ηλεκτρική μπαταρία ή κόφτη άλεσης.

Χρωματιστό Βερνίκι Ζελέ

Το ιδανικό χρώμα UV για προηγμένη μικροβαφή και απλό NailArt. Είναι ιδανικό για περιγράμματα, σκιές, σκιές και στολίδια. Έχει ένα στρώμα διασποράς και προτείνουμε ένα ανώτερο στρώμα πάνω από τις διακοσμήσεις.

Χρωστικές για Νύχια

Λύσεις αφαίρεσης

Καθαρή καλλυντική ακετόνη, υψηλής ποιότητας, απαραίτητη για την αφαίρεση του ημι-μόνιμου μανικιούρ

Έλαια για τις επιδερμίδες

Εμπλουτισμένο με αμινοξέα, καθαρή κερατίνη και βιταμίνες A, E, D, το άρωμα των ελαίων επιδερμίδας θα φέρει όμορφες αναμνήσεις διακοπών όλο το χρόνο.

Μούχλες Νυχιών

Τα καλούπια χρησιμοποιούνται μαζί με τη στάμπα νυχιών! Αφαιρεί το διαφανές φύλλο που προστατεύει το καλούπι από γρατσουνιές. Εφαρμόστε το stamp gel στην επιφάνεια του καλουπιού, στο επιθυμητό σχέδιο. Χρησιμοποιώντας μια ξύστρα αφαιρούμε -με γρήγορη κίνηση- το τζελ που περισσεύει από το καλούπι. Πιέστε τη σφραγίδα στο καλούπι για να αντιγράψετε το μοντέλο και, στη συνέχεια, εφαρμόστε, με μια ελαφριά κίνηση κύλισης, τη σφραγίδα στο καρφί.

Εργαλεία και αξεσουάρ

Επαγγελματικά αξεσουάρ για μανικιούρ και πεντικιούρ: αρχεία, παλέτες, πρότυπα κατασκευής, μαγνητικά μολύβια για το εφέ Cat Eye, κρύσταλλοι Swarovski, προστατευτικά μαξιλάρια και λαμπτήρες LED / UV.

UV Λάμπες & Δράπανα

Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες SHEMAX είναι εγγυημένες για λειτουργία χωρίς διακοπή για 6 χρόνια! Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και η ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται κατά τη διαδικασία κατασκευής εξασφαλίζουν μια τέλεια συλλογή σκόνης που προκύπτει κατά την απομάκρυνση της γέλης ή των ακρυλικών στρωμάτων στα νύχια.

Αξεσουάρ Τέχνης Νυχιών

Τα βερνίκια νυχιών μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε υπέροχα μανικιούρ! Τα παραδίδουμε ατομικά συσκευασμένα σε κουτί με κλωστή και μπορείτε να τα απλώσετε (με τη βοήθεια τσιμπιδάκι ή μπαμπού) σε όλο το νύχι ή σε διάφορα μοντέλα.